010 - 4413111
Home » Training & Development | van Assessment tot Zakelijke Training » Kieboom Begeleiding Strategische Processen | De juiste keuzes voor uw organisatie

Begeleiding Strategische Processen


Kieboom maakt het mogelijk om binnen korte tijd een onderscheidende en haalbare strategie te verwoorden en uit te voeren. Kieboom speelt hiermee in op de behoefte aan snelheid en doortastendheid die vaak nodig blijkt. Dat vraagt om een aanpak om de juiste keuzes te maken die ook draagvlak hebben. Hierdoor kunnen ze direct om worden gezet in actie.Deze aanpak mobiliseert en motiveert teamleden.

Wij kunnen u hierin ondersteunen. Voor ons is strategiebepaling, naast de inhoud van een goed plan, ook een proces voor het creëren van draagvlak. Dit door met elkaar een aantal overzichtelijke stappen te doorlopen over de toekomst van uw organisatie. De kracht zit hem in een gericht proces wat als team wordt doorlopen. Met elkaar komt het team onder begeleiding tot strategische opties en tot de juiste keuzes.

Vragen die bijvoorbeeld worden beantwoord, zijn:

  1. Hoe bepaal ik wat mijn bedrijf wel en niet moet doen?
  2. Hoe maak ik de juiste strategische keuzes?
  3. En hoe motiveer ik mijn mensen om met deze keuzes aan de slag te gaan?

 

De kracht zit hem in een gericht proces wat als team wordt doorlopen. Met elkaar komt het team onder begeleiding tot strategische opties en tot de juiste keuzes.


Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12