010 - 4413111
Home » Over Kieboom | Investeren in mensen voor toekomstige groei » Visie & Werkwijze | Mensenkennis vertaald in diensten zoals managementtraining

Visie: Mensenkennis vertaald in diensten


Mensen vormen het fundament van iedere onderneming. Wie uit is op duurzaam succes móet in ze investeren. Kieboom helpt u daarbij. Wat ons onderscheidt, is dat uw mensen centraal staan. In alles wat we doen. We nemen de tijd om te ontdekken wie ze zijn en wat ze beweegt. Wie dát begrijpt kan helpen. Helpen om te groeien. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar in de praktijk is dat een vak apart. 

Een vak dat wij verstaan. Onze ´mensenkennis´ vertalen we in goed onderbouwde diensten. Diensten die afgestemd zijn op uw behoefte, maar ook diensten waarvan de effecten echt meetbaar zijn. Of het nu gaat om advies, training, coaching of teamontwikkeling. 


Werkwijze: De juiste diagnose = helft van de oplossing

Een heldere diagnose is de helft van de oplossing. Daarom besteden we bij Kieboom veel aandacht aan het systematisch leren kennen van uw organisatie en de betrokken medewerkers. Pas als we alle aspecten van uw vraag helder hebben, gaan we werken aan een oplossing. Dat doen we op planmatige wijze en met meetbare doelstellingen. 
Kieboom beschikt over een team van professionele consultants, trainers en coaches. Ondernemers die gepokt en gemazeld zijn in dit vak. Ze beschikken over relevante vakkennis en hebben als directielid of senior manager ervaring opgedaan in de praktijk van het bedrijfsleven. Natuurlijk speelt hun persoonlijkheid een rol in wat ze doen. Maar ze werken wel met vaste stappenplannen en met wetenschappelijk onderbouwde methodes. 


Contact met Kieboom 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12