010 - 4413111
Home » Over Kieboom | Investeren in mensen voor toekomstige groei » Team | Word getraind door de trainers van Kieboom Training & Development

 

 

 

Team

Kieboom beschikt over een team van professionals. Ondernemers die gepokt en gemazeld zijn in hun vak.
Ze beschikken over relevante vakkennis en hebben als directielid en/of manager ervaring opgedaan in de praktijk van het bedrijfsleven.
Natuurlijk speelt hun persoonlijkheid een rol in wat ze doen. Maar ze werken wel met vaste stappenplannen en met wetenschappelijk onderbouwde methodes. Het team Kieboom kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, waarbij heldere doelen in de trajecten het uitgangspunt vormen.


Hans Kieboom

hans@kieboom-training.com

Bent u benieuwd naar wat u of uw team écht in zich heeft? Hans Kieboom haalt het beste in mensen naar boven. Hij is naast trainer ook de oprichter van Kieboom Training & Development en heeft een grote portie ervaring in commerciële functies. Die ervaring deed hij op operationeel, tactisch én strategisch niveau op.

Hans is gedreven, doelgericht en denkt in mogelijkheden. Hij weet op tactisch niveau verandering te verwezenlijken. Niet alleen door teams inzicht te geven in wie
ze zijn, maar ook ieder individu binnen het team tot zijn recht te laten komen. Dit resulteert in een optimale en sterke individuele of gemeenschappelijke visie.

Op een praktische en persoonlijke wijze verzorgt Hans advies, training, coaching, talentenanalyse en teamontwikkeling. Hij haalt het maximale naar boven in u en uw team.

"Bij Kieboom doen we recht aan het unieke door naar mensen te luisteren. Vanuit dat punt helpen we ze om de beste te zijn in wie ze kunnen zijn."


 

Bart de Kloe

bart@kieboom-training.com 

Bij veranderingen is het belangrijk om concrete verbeterpunten te hebben. Niet alleen voor het team, maar ook voor ieder individu. Bart de Kloe weet door zijn objectieve blik en professionaliteit deze verbeterpunten helder in beeld te brengen.

Bart is begonnen in de retail branche en heeft zichzelf verder ontwikkeld in meerdere management functies. Inmiddels heeft hij heel wat jaren ervaring in en veel passie voor het trainersvak. Daardoor heeft hij al veel kunnen betekenen voor meerdere organisaties.

Bart krijgt energie van het helpen van mensen bij veranderingen die ze tegenkomen. Hij gaat er voor om iedere man of vrouw op zijn of haar juiste plaats te krijgen. Tijdens het trainingstraject houdt hij zijn ogen en oren open om alle informatie van uw organisatie in beeld te krijgen. Dit vertaalt hij op unieke wijze naar duidelijke en sterke verbeterpunten.

"Your greatest asset are not just people, but trained people!"


Daan Schmidt

daan@kieboom-training.com

Of je nou één op één met Daan samenwerkt of hem voor een groep zet, na afloop weet je één ding zeker; hier was een enthousiaste, positieve, creatieve en resultaatgerichte trainer aan het werk!

Daan heeft jaren ervaring op het gebied van training niet alleen nationaal maar ook internationaal. De combinatie van ervaring en passie op het gebied van training en sales zorgen er voor dat Daan in staat is andere professionals te helpen hun beste kwaliteiten te ontdekken en in te zetten.


Marco Heijstek                  

marco@kieboom-training.com                                                                                                        

Het motto van Marco Heijstek is: Wees anders door jezelf te zijn! Voor Marco verdient elke vraag een eigen antwoord. Elk team of coachee een passende aanpak. Geen standaarddienst maar altijd maatwerk. Dat kun je dan ook verwachten van een creatieveling als Marco. Hij weet snelle analyses te maken en in korte tijd weet hij verbinding te maken met mensen en een ontwikkelproces opgang te brengen.  

In zijn carrière als adviseur op het gebied van crisismanagement, weet hij de praktijk met de grote lijnen te verbinden. Dit betekent dat hij in zijn samenwerking met klanten de strategie goed weet te vertalen in zijn ontwikkelingstrajecten.

Marco is op zijn best in ontwikkelprocessen. Of het nu gaat over persoonlijke groei of groeien als team. Marco is een echte pionier die er voor kiest om steeds weer nieuwe dingen te creëren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact met Kieboom

 

  

 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12