010 - 4413111
Home » Over Kieboom | Investeren in mensen voor toekomstige groei » Kieboom Partners | Met wie werken we samen?

Partners


Partnership ATD zorgt voor nieuwste inzichten

Kieboom Training is lid van de Association for Talent Development(ATD)
De ATD is dé internationale brancheorganisatie voor trainers en coaches. Ze helpt haar leden relevanter te zijn, vaardigheden te verbeteren en het leren en presteren te verbinden aan bedrijfsresultaten. Doordat de ATD actief is in meer dan honderd landen, beschikken aangesloten leden over de nieuwste inzichten op alle denkbare gebieden van training en ontwikkeling. Kieboom Training kan zodoende haar diensten voortdurend vernieuwen en verbeteren. We ontwikkelen dus niet alleen anderen, maar ook onszelf. Het doel daarvan? Nog beter en effectiever het beste uit mensen en organisaties te halen.


New Life Outdoor 

De meeste teams maken niet optimaal gebruik van het potentieel van teamleden. Om daar verandering in te brengen werkt Kieboom samen met New Life Outdoor. Het resultaat: op maat ontwikkelde programma’s voor (management)teams in de Belgische Ardennen.

Verandering verloopt lang niet altijd soepel. Geregeld raken binnen bedrijven en organisaties relaties en onderlinge communicatie verstoord. Teams bereiken hierdoor niet hun maximale potentieel en soms hebben de verstoringen zelfs een destructief effect op de prestaties en het werkplezier. In de inspirerende bosrijke en heuvelachtige omgeving van Coo leren teams hoe ze professioneel omgaan met de unieke dynamiek in hun team en hoe ze efficiënter kunnen samenwerken.

Meer informatie over arrangementen en New Life Outdoor?

Kieboom informeert u graag over haar mogelijkheden om (management)teams te bouwen. Neem ook eens een kijkje op de website van New Life Outdoor, dat tevens team- en bedrijfsuitjes organiseert.


Quickscans

Een belangrijk uitgangspunt in de werkwijze van Kieboom is dat elk mens en elke situatie uniek is. Kieboom levert maatwerk en is daarom een strategische samenwerking aangegaan met Quickscans.

Maatwerk is nodig om effectief te kunnen groeien. Omdat ieder bedrijf en ieder persoon binnen een bedrijf uniek is, zijn scherpe en duidelijke analyses van groot belang. Op die manier kan Kieboom nog beter tot de kern van de zaak doordringen bij opdrachtgevers. Dit zorgt er voor dat de ontwikkelstappen nog meer afgestemd kunnen worden op de behoeften en wensen van de opdrachtgevers.

Zowel de producten als de visie waarmee Quickscans haar producten ontwikkelt en ondersteunt, sluiten goed aan bij de visie van Kieboom. Allebei zetten we ons in om kwalitatief hoogwaardige ontwikkelprocessen te begeleiden waarbij de unieke kracht van de opdrachtgever tot zijn recht komt.

Meer informatie over Quickscans? Neem een kijkje op hun website


 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12