010 - 4413111

Aart Kooijman

Teamleider Revisiebeheer Galjema B.V.


"Ik wilde mijn communicatieve vaardigheden met klanten, potentiële klanten en teamleden verbeteren. Door de talentenanalyse en het coachingstraject heb ik zicht gekregen op mijn blinde vlek. En met praktische handvaten kan ik daar nu elke dag aan werken. Hierdoor kan ik zowel op persoonlijk als professioneel vlak makkelijker anderen bereiken en overtuigen.”

- Aart Kooijman -

 

Aart Kooijman  Teamleider Revisiebeheer Galjema B.V.Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Aart Kooijman. Ik ben als teamleider verantwoordelijk voor revisiebeheer bij Galjema B.V. We zorgen voor het revisietekenwerk voor gebouwgebonden installaties.

Waarom heb je contact gezocht met Kieboom?

Ik wilde mijn communicatie met klanten, potentiële klanten en teamleden verbeteren. Om mijn vaardigheden op dit gebied te verbeteren, is Kieboom ingeschakeld. Kieboom doet al enige tijd externe coaching en training bij Galjema. Meerdere collega’s hebben dat als positief ervaren. Daarom is nu opnieuw voor samenwerking gekozen.

Wat was je eerste indruk van Kieboom?

Ik heb kennis gemaakt met trainer-coach Kimberleigh Pasterkamp-Anderson en mijn eerste indruk was dat zij het traject grondig en goed voorbereid had. Ze begreep me goed en ik heb haar persoonlijke aanpak gewaardeerd. De talentenanalyse is een grondige methode om talenten in kaart te brengen. Kimberleigh heeft de resultaten van de analyse duidelijk uitgelegd en voor mij vertaald. Ik kon me helemaal vinden in de uitkomsten. De punten waar ik sterk in scoorde waren een bevestiging voor me en de gebieden waar ik minder sterk in ben, waren ook duidelijk herkenbaar. In de vervolgcoaching werden veel meer details en inzichten behandeld die uit de  analyse naar voren zijn gekomen.

Wat heeft Kieboom voor jou betekend?

Tijdens mijn coachingtraject met Kimberleigh ben ik tot een opvallende persoonlijke ontdekking gekomen. Ik weet nu hoe ik in elkaar zit en waarom ik ben zoals ik ben. Meerdere aspecten uit mijn leven hebben een betekenis gekregen door wat ik tijdens dit traject geleerd heb. Ik heb ook heel veel gehad aan een boek van Marshall Rosenburg, dat ze mij heeft geadviseerd om te lezen. De uitkomsten uit de analyse waren ten eerste een bevestiging voor mij wat betreft mijn gekozen richting. Ik zit precies op de plek waar ik moet zitten gezien mijn talenten, ervaring en expertise. Het traject heeft mij bovendien duidelijk gemaakt waarom bepaalde zaken bij mij moeilijker gaan. Ik snap nu bijvoorbeeld waarom andere mensen makkelijker communiceren dan ik. Ik heb handvaten gekregen om beter te luisteren en door te vragen. Praktische oplossingen die ik in mijn dagelijkse werk kan gebruiken om mezelf te verbeteren en persoonlijk te groeien.  Als ik mij hierop concentreer, gaat dat me echt verder helpen.

Hoe zou je het resultaat van jullie samenwerking omschrijven?

Ik heb duidelijke voorbeelden gekregen om mijn eigen blinde vlek aan te pakken. Daar kan ik bij stilstaan in gesprekken met klanten. Het helpt me ook om teamleden te laten zien dat ik betrokken bij ze ben. Een voorbeeld? Ik kan nu argumenten geven om klanten en teamleden te overtuigen van bepaalde processen of keuzes, zonder dat ik hen dingen opleg of mezelf terugtrek. Door de inzichten die ik heb gekregen rondom mijn talenten, kan ik op een persoonlijk en professioneel vlak makkelijker anderen bereiken en overtuigen.

Hoe heb je de samenwerking met Kieboom ervaren?

Ik heb de samenwerking met Kimberleigh en Hans heel positief ervaren. De vele inzichten die ik heb gekregen in mijn situatie zijn erg waardevol.  Vooral de persoonlijke benadering en het vertrouwen dat alles bespreekbaar was heb ik gewaardeerd. Met de handvaten die ik heb gekregen, kan ik me verder ontwikkelen als persoon maar ook als teamleider. Ik weet dat ik daarbij altijd kan terugvallen op Kieboom om me te herinneren aan lessen en met te bemoedigen in het groeiproces.


Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12