010 - 4413111

Bart Bossers

Directeur Verkoop & Advies bij INISI


 "We werken elke dag op het scherp van de snede, er gebeurt van alles, we komen lastige situaties tegen. Dan is het ontzettend belangrijk dat de onderlinge werkrelaties goed zijn. Kieboom heeft ons geleerd om die relaties te versterken door elkaar beter feedback te geven”

- Bart Bossers -

Wie ben je en wat doe je?Bart Bossers

Ik ben Bart Bossers en commercieel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij INISI in Capelle aan de IJssel. We ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren hoogwaardige ICT-infrastructuren. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat we als team onze klanten zo goed mogelijk bedienen.

Waarom heb je contact gezocht met Kieboom?

Bij INISI hebben we onlangs onderzoek gedaan naar onze identiteit en kernwaarden. Daar kwam uit naar voren dat het belangrijk is om goed samen te werken in teamverband. Dat is voor ons een uitdaging. We werken elke dag op het scherp van de snede, er gebeurt van alles, we komen lastige situaties tegen. Dan is het ontzettend belangrijk dat de onderlinge werkrelaties goed zijn. En ook die goede relaties worden regelmatig getest. Dat heeft te maken met de hoge eisen die we aan ons zelf stellen en het verantwoordelijkheidsgevoel dat we hebben. Om onze relaties nog verder te versterken, hebben we ondersteuning gezocht bij Kieboom.

Wat was je eerste indruk van Kieboom?

Bij het aansnijden en bespreekbaar maken van gevoelige onderwerpen kunnen emoties loskomen. Dat vraag om leiderschap en tact. Hans Kieboom heeft dat getoond. Hij stelde zich rustig en respectvol op. Daardoor kreeg hij mensen mee in het traject.

Wat heeft Kieboom voor jullie betekend?

We hebben geleerd om elkaar beter feedback te geven. Daardoor is de dagelijkse samenwerking verbeterd. Zonder externe deskundige was dat denk ik niet gelukt. Hans is tijdens het proces uitgegroeid tot een vertrouwenspersoon voor onze mensen. Dat heeft mede het succes van het proces bepaald. Het is goed om te weten dat we voor de continuïteit altijd op hem kunnen terugvallen.

Hoe zou je het resultaat van jullie samenwerking omschrijven?

Onze identiteit is niet veranderd, maar we hebben geleerd om meer onszelf te zijn en beter met elkaar om te gaan. In onze uitdagende werkomgeving is het prettig dat je die basis hebt.

Hoe heb je de samenwerking met Kieboom ervaren?

We hebben vrij gemakkelijk met elkaar leren lezen en schrijven. De samenwerking ging heel soepel. Het voelde alsof Hans deel uitmaakt van ons bedrijf. Je vertrouwt heel veel toe en het is essentieel dat dat kan.


 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12